Reurings Precisie Plaatwerk - oplossingen in plaatwerk

Afdrukken

Apetrots! RPP slimste bedrijf van Nederland 2013

op .

Vorige week kregen we het goede nieuws te horen. Tijdens de Energiedag van de MKB Krachtcentrale werd RPP verkozen tot Slimste bedrijf van Nederland. Deze eretitel hebben we verdiend omdat we de nadruk leggen op blijvend leren en door onze mensen op de werkvloer grote verantwoordelijkheden toe te vertrouwen. "Alleen dan lukt het om ook het maximale uit de hoogwaardige machines te halen. Zelfsturing en zelfs controle in combinatie met direct contact met klant en techniek blijken erg effectief", aldus de jury.  

logo slimste bedrijf van Nederland 2013

 

 

 

 

Afdrukken

RPP werkt mee aan ontwikkeling nieuw type operatiestoel

op .

Het was even stressen, maar we hebben het voor elkaar gekregen. Mede dankzij de inspanningen van het RPP-team kon Q-Tec B.V. op 8 en 9 oktober tijdens de Nationale OK-dagen in Veldhoven een werkend prototype operatiestoel laten zien.

operatiestoel baroc

 

Afdrukken

Aad Reurings panellid bij opening schooljaar Haagse Hogeschool

op .

Op maandag 2 september 2013 van 15.00-18.00 uur vindt in de aula van De Haagse Hogeschool de opening van het hogeschooljaar plaats. De opening staat in het teken van de invloed van het werkveld op (de kwaliteit van) het onderwijs van De Haagse Hogeschool. Hoe is de aansluiting tussen onderwijs en beroepspraktijk? Hoeveel invloed hebben beiden op elkaar en wat is er nodig om deze zo waardevol mogelijk te maken? Welke verantwoordelijkheid hebben beide partijen? 

De opening begint met studenten die de resultaten van het Project Vision 2037 presenteren. In dit project werkten studenten van diverse opleidingen gezamenlijk aan de toekomst van het onderwijs van de hogeschool. Op een inspirerende, onderzoekende en creërende manier hebben zij een toekomstvisie voor leren aan de hogeschool in 2037 gemaakt. Hoe ziet de maatschappij er dan uit? Wat is leren anno 2037? En wat is de rol van De Haagse Hogeschool daarin? 

Ineke Dezentjé Hamming, voorzitter/algemeen directeur FME-CWM, zal daarna reflecteren op het thema van de dag. Tot slot geven Susana Menéndez, Henno Theisens, Sacha Yang, Lucas Vokurka, Dirkje Oldenhuis en Aad Reurings in een talkshow-achtige setting onder leiding van dagvoorzitter Aldith Hunkar vanuit hun achtergrond hun visie op de eerder genoemde vragen.

 

Contact

Reurings Precisie Plaatwerk BV (RPP)
Distributieweg 66
2645 EJ Delfgauw

Telefoon: 015-2619504
Fax: 015-2628647
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo slimste bedrijf van Nederland 2013

Route