Reurings Precisie Plaatwerk - oplossingen in plaatwerk

Afdrukken

Vlinders bouwen met RPP

op .

RPP staat niet stil
…steeds meer klanten weten ons te vinden met hun opdrachten. En de wensen die op onze bureaus belanden, zijn zeer divers. Waar de ene opdrachtgever gericht een beroep doet op onze specifieke precisieproductiemethodes, wil de een ander graag dat we meedenken en input leveren vanaf de eerste fase van conceptontwikkeling. Als ware vakidioten vinden we dat natuurlijk geweldig.

RPP innoveert
…en dit vertaalt zich in een vooruitstrevende kijk op ontplooiing en opleiding van onze medewerkers, een gezond investeringsbeleid voor een up-to-date machinepark en, last but not least, een hechte relatie met u, onze klant.

Een greep uit de waaier aan ontwikkelingen:

  • Sinds een jaar werkt RPP met de ultra moderne Amada LC 3015 F1 Lasersnijder
  • Het stans-nibbelen is op een nog hoger niveau gebracht door de toevoeging van een scala aan stansgereedschappen
  • Onze Safan E-Breke kantbank biedt de mogelijkheid kantwerk van absoluut topniveau te leveren.
  • Om de kwaliteit van onze moderne lasafdeling te waarborgen, worden alle lasmachines en randapparatuur jaarlijks aan een keuring onderworpen
  • Sinds twee jaar werkt RPP volgens het Leanprincipe. Waar in onze werkwijze volgens ISO 9002 de kwaliteit en kwantiteit al goed werden gewaarborgd, heeft Lean daar nog een flinke schep boven op gegooid.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 015-2619504

Mehmet Sahin of Kees Reurings

We staan graag voor u klaar.

Zelf doen?

Altijd al eens aan de slag gewild met metaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Een aardigheidje, van ons, voor u! Als tijdverdrijf tijdens bijvoorbeeld de lunchpauze. Een mooi alternatief voor de krant, dat onbegrijpelijke sudokuraadsel of de eeuwige verleiding van die extra kroket. De bijbehorende tekening vindt u hier. Veel plezier!

Contact

Reurings Precisie Plaatwerk BV (RPP)
Distributieweg 66
2645 EJ Delfgauw

Telefoon: 015-2619504
Fax: 015-2628647
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo slimste bedrijf van Nederland 2013

Route