Reurings Precisie Plaatwerk - oplossingen in plaatwerk

Afdrukken

Persbericht: Voortzetting succesvolle verkeerspilot Ruyven

op .

 

Ingrid de Bondt, Gregory Foster en Aad Reurings ondertekenen de overeenkomst

 

“Het verkeer kan nu beter doorstromen en dat is goed nieuws voor de werkgevers en werknemers van Bedrijvenpark Ruyven. Om die reden willen we deze succesvolle verkeersmaatregel verlengen tot en met 28 juni.” Met deze boodschap verblijdde gedeputeerde Ingrid de Bondt gisteren de bedrijven in Delfgauw bij de ondertekening van de ‘Overeenkomst rotonde Ruyven’.

Sinds de introductie van de Rotonde Doseer Installatie, medio februari, kan het verkeer van het bedrijvenpark Ruyven in Delfgauw (gemeente Pijnacker-Nootdorp) tijdens de avondspits de N470 veel beter bereiken. In zijn totaliteit bezien is de verkeersafwikkeling op de rotonde verbeterd. In deze unieke pilot werkt de provincie Zuid-Holland samen met vertegenwoordigers van bedrijvenpark Ruyven. Het bedrijvenpark levert een financiële bijdrage aan de verkeersmaatregelen en zorgt er door bijvoorbeeld flexibilisering van de arbeidstijden voor dat het verkeersaanbod tijdens de spits vermindert. Structurele maatregelen voor het bereikbaarheidsprobleem worden verwacht in 2015 als de rotonde wordt omgebouwd tot een kruispunt met verkeerslichten.

Beter Benutten

Dit project is onderdeel van het programma Beter Benutten Haaglanden. Doel is een bereikbare regio door een efficiënt gebruik van wegen en het OV- en fietsnetwerk. Een pakket aan maatregelen waar Rijk, de regio en het bedrijfsleven samen aan werken moet ervoor zorgen dat in 2014 de files met 20% zijn gedaald. Door het verbeteren van de wegen, het zorgen voor prima fietsvoorzieningen en het OV nog beter te maken, wordt het werknemers gemakkelijker gemaakt om op andere tijden te reizen, de fiets te nemen of het OV te gebruiken. Dit levert niet alleen een beter bereikbare regio op, maar zo is er ook aandacht voor duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en vitaliteit van de medewerkers. Het ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Stadsgewest Haaglanden, de Haaglanden-gemeenten, de provincie Zuid-Holland, en VNO-NCW West investeren gezamenlijk € 158 miljoen in Beter Benutten Haaglanden. Alle maatregelen worden in de periode 2012 - 2014 uitgevoerd.


 

Contact

Reurings Precisie Plaatwerk BV (RPP)
Distributieweg 66
2645 EJ Delfgauw

Telefoon: 015-2619504
Fax: 015-2628647
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo slimste bedrijf van Nederland 2013

Route