Reurings Precisie Plaatwerk - oplossingen in plaatwerk

Stages & sponsorbeleid

Scholen, scholieren & bedrijfsleven

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Daar zijn we ons terdege van bewust. Jaarlijks krijgen en grijpen jonge mensen de kans om binnen RPP hun praktische talenten en kwaliteiten te ontplooien. Ook na het middelbaar onderwijs gaat bij RPP de scholing door. Onder zorgvuldige begeleiding van ervaren medewerkers groeien de nieuwe collega’s op termijn door tot gespecialiseerde vaklui binnen het bedrijf. Bovendien maken gunstige secundaire
arbeidsvoorwaarden RPP tot een aantrekkelijke werkgever. RPP heeft regelmatig contact met instanties als het SOB, afkorting van Samenwerkingsverband Scholen Bedrijfsleven. Behoeftes van scholieren, scholen en bedrijfsleven worden op deze manier nog beter op elkaar afgestemd.

Ons sponsorbeleid: een investering in de toekomst

RPP staat als bedrijf midden in de maatschappij en is zich bewust van de daarbij horende verantwoordelijkheid. Jaarlijks worden er stageplekken gereserveerd voor scholieren die in hun toekomst willen investeren. Daarnaast hebben verschillende sportevenementen en de sportieve prestaties van de plaatselijke voetbalvereniging SEP een plekje in het sponsorpakket. Op deze manier maakt de toekomstige beroepsbevolking al in een vroeg stadium kennis met RPP.

Contact

Reurings Precisie Plaatwerk BV (RPP)
Distributieweg 66
2645 EJ Delfgauw

Telefoon: 015-2619504
Fax: 015-2628647
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo slimste bedrijf van Nederland 2013

Route