Reurings Precisie Plaatwerk - oplossingen in plaatwerk

Samenwerkingsverband Onderwijs Bedrijfsleven

“Het SOB stelt zich tot doel scholen en bedrijven aan elkaar te koppelen. Toekomstige werknemers en werkgevers kennis met elkaar laten maken, zodat beiden weten wat er speelt en waar behoefte aan is. Eigenlijk zouden de docent en de ondernemer eens wat vaker bij elkaar in de keuken moeten kijken.”, stelt Nel van der Velden, programmamanager van SOB Delft.

 

De docent als de ondernemer, de ondernemer als docent en snuffelende leerlingen

“Een ondernemer die een paar uur voor de klas gaat staan kan leerlingen vertellen over het soort werk binnen zijn bedrijf, een docent die een dagje meeloopt binnen een bedrijf ziet wat er allemaal speelt en kan daar zijn lesprogramma misschien op aanpassen. Op deze manier kunnen bedrijfsleven en scholen elkaar beter aanvullen en jongeren een compleet beeld geven van de mogelijkheden die ze hebben.

Plak hier nog wat snuffelstages aan vast en de scholieren hebben dan voldoende basis om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Een leer-werkstage is een fantastische manier om kennis te maken met de praktijk. En, zoals Aad Reurings zegt: je ziet die jongens onder je handen uitgroeien tot pareltjes binnen het bedrijf.”

Contact

Reurings Precisie Plaatwerk BV (RPP)
Distributieweg 66
2645 EJ Delfgauw

Telefoon: 015-2619504
Fax: 015-2628647
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo slimste bedrijf van Nederland 2013

Route