Reurings Precisie Plaatwerk - oplossingen in plaatwerk

Een stukje bedrijfshistorie

We nemen u even mee terug in de tijd, naar het jaar 1997. De broers Reurings werken al jaren bij Enraf Nonius, Kees als voorman van de plaatwerkafdeling en Aad als voorman van de lasafdeling. Oldelft en Enraf Nonius gaan op in Delft Instruments. De plaatwerkafdeling komt in het nieuwe bedrijfsplaatje niet meer voor. Dit is het sein voor de broers Reurings om een doorstart te maken en hun eigen bedrijf te beginnen; Reurings Precisie Plaatwerk is een feit. Een voormalige hal van de Technische Universiteit Delft biedt onderkomen aan het nieuwe bedrijf.

Kennis bundelen leidt tot succes

Gebundelde vakkennis is een solide basis en succes blijft dan ook niet uit. Productiekwaliteit, precisie en korte levertijden vormen een gouden combinatie met de gunstige prijs-prestatieverhouding en flexibiliteit van de onderneming. In 2003 neemt RPP de Dutch Industrial Suppliers Award in ontvangst en mag zich de beste industriƫle toeleverancier van Nederland noemen.

Eigen bedrijfspand

Na jaren van groei wordt de knoop doorgehakt; RPP laat een eigen bedrijfspand bouwen. In 2004 wordt het nieuwe onderkomen op het bedrijventerrein Ruyven in gebruik genomen. RPP beschikt vanaf dat moment over 1700m2 hoogwaardige bedrijfsruimte.

ondernemersprijs 2005

Een jaar later wordt RPP genomineerd voor de ondernemersprijs 2005. Met deze prijs spreekt de gemeente Pijnacker haar waardering uit voor lokale ondernemers die zorgen voor werkgelegenheid en een gezonde lokale economie.

Archieffilm 2005:

Contact

Reurings Precisie Plaatwerk BV (RPP)
Distributieweg 66
2645 EJ Delfgauw

Telefoon: 015-2619504
Fax: 015-2628647
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo slimste bedrijf van Nederland 2013

Route