Reurings Precisie Plaatwerk - oplossingen in plaatwerk

Laser- en stansafdeling

Ronald Smits, bediener/ programmeur lasersnijder & controleur

Ronald neemt het woord. “Ik heb eerst in Vlaardingen gewerkt bij een bedrijf in de grootmetaal. Sinds een paar jaar werk ik bij RPP en is mijn taak het bedienen van de lasersnijmachine. We hebben hier mooie, nieuwe machines tot onze beschikking en dat maakt het werken erg aangenaam. Bovendien blijft het werk afwisselend omdat er veel verschillende factoren zijn waarmee je rekening moet houden”.    

Wesley Kolfers, bediener stansmachine

Eigenlijk kom ik uit een heel andere branche, namelijk de autospuiterij. Ik zat in het laatste jaar van m’n opleiding, maar had nog steeds m’n draai niet gevonden. Nu krijg ik de kans om bij RPP te worden opgeleid tot stanser. Ik word gecoacht binnen het bedrijf, maar binnenkort staat er ook een cursus op het programma. Tel daarbij de leuke sfeer en fijne collega’s, dan begrijp je dat ik het hier wel naar m’n zin heb.

Danny Reurings, bediener/ programmeur lasersnijder & tekenaar Solid Works

Vroeger ging ik al vaak met m’n vader mee en voelde me hier dus al behoorlijk thuis. Daarna ben ik het bedrijf binnengekomen via het ROB”, vertelt Danny. “Lasersnijden vind ik een mooi vak en dat is ook mijn voornaamste taak. Het is de eerste stap nadat de opdracht vanuit het kantoor de werkplaats in komt en hier wordt de basis gelegd voor de rest van het proces.

 

Contact

Reurings Precisie Plaatwerk BV (RPP)
Distributieweg 66
2645 EJ Delfgauw

Telefoon: 015-2619504
Fax: 015-2628647
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo slimste bedrijf van Nederland 2013

Route