Contact

Stel uw vraag of stuur een opmerking in via ons contactformulier. Uw bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

Contactgegevens

 • Reurings Precisie Plaatwerk (RPP) BV

 • Distributieweg 66

 • 2645 EJ Delfgauw

Formulier

  Uw naam: *

  Uw bedrijfsnaam: *

  Uw e-mailadres: *

  Uw telefoonnummer: *

  Uw vraag: *


  DE 7 USP’S VAN REURINGS PRECISIE PLAATWERK

  Ons digitaal proces

  Offerte snelheid

  Productie vanaf 1 stuks

  Kwaliteits maatwerk

  LEAN, ISO- processen en meer

  Lever betrouwbaarheid

  Altijd voor innovatie

  Ons digitaal proces

  RPP is een Smart Factory. Digitale processen zijn zeer ver doorgevoerd maar het oog en de handen van de vakman spelen een belangrijke rol in het met succes uitleveren van uw opdracht.

  Offerte snelheid

  Op verzoek kunnen wij doorgaans binnen enkele minuten uw aanvraag beantwoorden met een passende offerte. Complexe aanvragen binnen enkele dagen.

  Productie vanaf 1 stuks

  RPP verwerkt uw opdracht vanaf 1 stuks tot zeer grote series. Met een kleine behuizing is de drang om zeer snel te leveren erg groot. Producten die enkel gesneden en gekant worden kunnen met enkele dagen bij u binnen zijn. Producten met meer bewerkingen zijn vaak binnen 7 werkdagen bij u binnen. Bij producten waar een oppervlakte behandeling aan zit en montage is enkele weken ons streven.

  Kwaliteits maatwerk

  RPP heeft geen buitendienst medewerker. Prijsstelling en een goed product zorgen jaarlijks voor een goed gevulde orderportefeuille. Met een leverbetrouwbaarheid van boven de 99% en een afkeurpercentage van zo’n 0,3%. Dit is zeer goed te noemen maar RPP meent dat goed beter kan.

  LEAN, ISO- processen en meer

  Het begon allemaal met het behalen van het ISO 9001 certificaat, dit al binnen een jaar na de oprichting van RPP. 3 nominaties voor beste onderneming, beste leverancier van het jaar en sociaal ondernemer van het jaar. Maar ook het Ministerie van Onderwijs en Wetenschap bracht samen met het bestuur van de Metaal Unie een bezoek aan RPP. Haar zeer vooruitstrevende digitalisering en het zelfstandig werk klimaat bij RPP is zo vernieuwend dat er regelmatig overleg is tal van kennis instellingen. Daarnaast geeft RPP lezingen om ondernemers te stimuleren.

  Lever betrouwbaarheid

  Met een leverbetrouwbaarheid van boven de 99% scoort RPP hoog. Neem daarbij de zeer korte levertijden en de vaak complexe producten en we kunnen stellen dat hier een goede structuur achter moet zitten. Productie die optimaal digitaal ondersteund word en waar de mens continu grip houd op deze ondersteuning is het toverwoord. Al vanaf uw offerte aanvraag begint dit proces, goed onderbouwde productie informatie. Bij binnenkomst van uw opdracht begint binnen enkele uren dit digitale proces verder zijn werk te doen. U ontvangt een leverdatum via onze orderbevestiging en in de productie is direct uw order zichtbaar. Strak maar toch zeer flexibel loopt uw order door de fabriek. Met eigen transport zorgen wij dat uw opdracht op de afgesproken tijd en plaats voor u beschikbaar is.

  Altijd voor innovatie

  Dat RPP sterk innoveert bewijst de aandacht die RPP telkens weer trekt. Verschillende erkenningen als Sociaal ondernemer van het jaar, Beste ondernemer van het jaar, Innovatie ambassadeur en Het bezoek van het Ministerie van Onderwijs en Wetenschap. Maar ook de lezingen die RPP met regelmaat geeft over haar vooruitstrevende ondernemerschap.