Over RPP

Reurings Precisie Plaatwerk is een onderneming met een platte organisatiestructuur. Door korte en efficiënte communicatielijnen zijn we in staat snel en flexibel te reageren om uw wensen en uw opdrachten tegen concurrerende prijzen uit te voeren. RPP is digitaal tot veel in staat maar houd graag persoonlijk contact om zo uw product de juiste aandacht te geven.

Waarom RPP

Door de zeer korte levertijden (vanaf de start tot aan de levering doorgaans in maximaal 5 werkdagen) en de zeer flexibele instelling is RPP een aantrekkelijke toeleverancier voor monodelen.

Maar ook complexe eindproducten waarbij plaatproductie, finishing en montage in enkele weken bij u of uw klant word afgeleverd is een van de sterke kanten van RPP.

Digitalisering

Met een zeer modern machinepark, een uitgebreid ERP programma en volledig digitaal werken heeft RPP een basis neergezet waarop ze verder is gaan digitaliseren. Orderplanning, orderdoorloop en totale digitale controle op het productie proces zijn een aantal van de kenmerken van het digitale proces van RPP. Maar het gaat verder, machines die een continue digitale bewaking hebben, zo kan stilstand tot het uiterste worden beperkt. Maar ook de kwaliteit van uw product word 100% gevolgd door ons digitale proces. Nooit is goed ook goed genoeg dus werkt RPP continu aan het verbeteren van haar (digitale) processen.

Sociaal en milieubewust ondernemen

Als ondernemer is winst maken van belang voor je voortbestaan, zeker zo belangrijk is sociaal ondernemen. RPP werkt continu aan het werkklimaat voor haar personeel maar ook het sociaal gevoel is een belangrijk aspect voor al haar werknemers. Warmte terug winning van de machines en vloerverwarming zijn enkele aspecten waarmee RPP het milieu zo min mogelijk belast. Maar ook de plaatselijke muziekvereniging, de sportvereniging en de bejaardenzorg steunt RPP.

Erkenningen

Het begon allemaal met het behalen van het ISO 9001 certificaat, dit al binnen een jaar na de oprichting van RPP. 3 nominaties, Dutch Industrial Suppliers Ward 2003, Ondernemersprijs Pijnacker Nootdorp 2005 en Innovatie ambassadeur. Maar ook het Ministerie van Onderwijs en Wetenschap bracht samen met het bestuur van de Metaal Unie een bezoek aan RPP. Haar zeer vooruitstrevende digitalisering en het zelfstandig werkklimaat bij RPP is zo vernieuwend dat er regelmatig overleg is met tal van kennis instellingen. Daarnaast is RPP regelmatig te gast op lezingen om ondernemers te stimuleren.

Kwaliteit

RPP heeft geen buitendienstmedewerker. Prijsstelling en een goed product zorgen jaarlijks voor een goed gevulde orderportefeuille. Met een leverbetrouwbaarheid van boven de 99% en een afkeurpercentage van zo’n 0,3%. Dit is zeer goed te noemen maar RPP meent dat goed beter kan.

Ons team

Ons team kent zo’n 12 productiemedewerkers. Zij worden ondersteund door vijf indirecte medewerkers. Een leven lang leren is terug te zien in het groot aantal opleidingen die jaarlijks door RPP medewerkers worden gevolgd. Van bijscholing tot omscholing en van training tot certificering, geen RPPer die een jaar stil staat. In Duitsland zit de opleidingsschool van Amada Japan. Jaarlijks zijn RPPers een bezoeker van deze school, met meer als 80uur scholing per medewerker per jaar blijft RPP altijd nieuwe ontwikkelingen volgen.