In corona tijd bouwen aan je toekomst

Het vraagt om een stuk ondernemers lef om in moeilijke tijden vol gas te geven om zo je toekomst op een hoger niveau te zetten. In de voorbije jaren was het makkelijk, zeven vette jaren werden gevolgd door zeven magere jaren. Klanten waren zeer honkvast en personeel bleef tot aan het pensioen. Heel veel is er veranderd.

RPP weet als geen ander dat we moeten blijven presteren. Geen verkoper op de weg en geen grote reclame campagnes, maar ook geen samenwerkingsverbanden. RPP moet het altijd hebben van hoge kwaliteit en zeer snelle levertijden en dat met een totaal oplossing. Van mono delen tot zeer complexe samenstellingen RPP is voor toonaangevende bedrijven maar ook voor de startende onderneming het adres.

In corona tijd bouwen aan je toekomst

En natuurlijk heeft ook RPP het minder gehad in de corona tijd maar zat niet stil. Onderzoek naar wat de producten van onze klanten voor in de toekomst aan technologie nodig hadden en onderzoek naar opleidingen voor ons personeel werden snel in kaart gebracht. Het resultaat was dat we nog verder wilde digitaliseren, productie processen moesten nog sneller maar zeker nog betrouwbaarder in technische prestatie maar ook in leverbetrouwbaarheid met een nog kortere levertijd. Zo ligt er ook een softwarepakket klaar om zeer snel offertes te kunnen genereren.

De Ridder iQ software zal zeer nauw verknoopt worden met de Amada software waardoor tal van grote digitale voordelen bereikt worden. Offerte opmaak nog sneller en nog nauwkeuriger, planning nog strakker, nestingen nog soepeler en efficiënter en machine status altijd in beeld waardoor storingen tot het uiterst worden voorkomen. Het huidige personeel maar zeker ook nieuw personeel werd nog verder bijgeschoold, toppers in elke discipline werden nog verder gevormd.

Waar we in het begin van dit jaar de levertijden zeer snel zagen oplopen gaan we nu weer terug naar de supersnelle levertijden die onze klanten van RPP gewend waren. 80% van alle opdrachten worden maximaal met 7 werkdagen geleverd met een zeer hoge leverbetrouwbaarheid, en met een kwaliteit die niemand teleur stelt.

Deel dit bericht op social media

Gerelateerde berichten

Delft op Zondag: “Enorm of piepklein- Reurings Precisie Plaatwerk kan het”

Lees hier het volledige artikel van Delft op Zondag.

Lees verder »

Wat bracht 2021 ons!

Afgelopen jaar was weer zo’n gek jaar net als 2020. Op welk vlak gek? Nou eigenlijk overal wel.

Lees verder »

Na een wat minder jaar draait RPP als nooit tevoren!

RPP is al jaren bezig om niet alleen haar omzet, maar zeker ook haar kwaliteit te verhogen met een continue verbetering in het digitale proces.

Lees verder »

DE 7 USP’S VAN REURINGS PRECISIE PLAATWERK

Ons digitaal proces

Offerte snelheid

Productie vanaf 1 stuks

Kwaliteits maatwerk

LEAN, ISO- processen en meer

Lever betrouwbaarheid

Altijd voor innovatie

Ons digitaal proces

RPP is een Smart Factory. Digitale processen zijn zeer ver doorgevoerd maar het oog en de handen van de vakman spelen een belangrijke rol in het met succes uitleveren van uw opdracht.

Offerte snelheid

Op verzoek kunnen wij doorgaans binnen enkele minuten uw aanvraag beantwoorden met een passende offerte. Complexe aanvragen binnen enkele dagen.

Productie vanaf 1 stuks

RPP verwerkt uw opdracht vanaf 1 stuks tot zeer grote series. Met een kleine behuizing is de drang om zeer snel te leveren erg groot. Producten die enkel gesneden en gekant worden kunnen met enkele dagen bij u binnen zijn. Producten met meer bewerkingen zijn vaak binnen 7 werkdagen bij u binnen. Bij producten waar een oppervlakte behandeling aan zit en montage is enkele weken ons streven.

Kwaliteits maatwerk

RPP heeft geen buitendienst medewerker. Prijsstelling en een goed product zorgen jaarlijks voor een goed gevulde orderportefeuille. Met een leverbetrouwbaarheid van boven de 99% en een afkeurpercentage van zo’n 0,3%. Dit is zeer goed te noemen maar RPP meent dat goed beter kan.

LEAN, ISO- processen en meer

Het begon allemaal met het behalen van het ISO 9001 certificaat, dit al binnen een jaar na de oprichting van RPP. 3 nominaties voor beste onderneming, beste leverancier van het jaar en sociaal ondernemer van het jaar. Maar ook het Ministerie van Onderwijs en Wetenschap bracht samen met het bestuur van de Metaal Unie een bezoek aan RPP. Haar zeer vooruitstrevende digitalisering en het zelfstandig werk klimaat bij RPP is zo vernieuwend dat er regelmatig overleg is tal van kennis instellingen. Daarnaast geeft RPP lezingen om ondernemers te stimuleren.

Lever betrouwbaarheid

Met een leverbetrouwbaarheid van boven de 99% scoort RPP hoog. Neem daarbij de zeer korte levertijden en de vaak complexe producten en we kunnen stellen dat hier een goede structuur achter moet zitten. Productie die optimaal digitaal ondersteund word en waar de mens continu grip houd op deze ondersteuning is het toverwoord. Al vanaf uw offerte aanvraag begint dit proces, goed onderbouwde productie informatie. Bij binnenkomst van uw opdracht begint binnen enkele uren dit digitale proces verder zijn werk te doen. U ontvangt een leverdatum via onze orderbevestiging en in de productie is direct uw order zichtbaar. Strak maar toch zeer flexibel loopt uw order door de fabriek. Met eigen transport zorgen wij dat uw opdracht op de afgesproken tijd en plaats voor u beschikbaar is.

Altijd voor innovatie

Dat RPP sterk innoveert bewijst de aandacht die RPP telkens weer trekt. Verschillende erkenningen als Sociaal ondernemer van het jaar, Beste ondernemer van het jaar, Innovatie ambassadeur en Het bezoek van het Ministerie van Onderwijs en Wetenschap. Maar ook de lezingen die RPP met regelmaat geeft over haar vooruitstrevende ondernemerschap.