Wat bracht 2021 ons!

Corona, prijzen en materiaal verkrijgbaarheid. Nog steeds houd het iedereen bezig, in de privé sfeer in het bedrijfsleven alles is anders. Het afgelopen jaar kregen we te maken met zeer moeilijke verkrijgbaarheid van materialen, grote voorraden werden ingekocht om onze klanten zoveel mogelijk te kunnen blijven bedienen. Helaas betekend moeilijk verkrijgbaar meestal ook hogere prijzen. Niet alleen de materiaal prijzen maar ook die van uitbestedingen zijn flink ophoog gegaan. En vergeet de energieprijzen niet.

Wat bracht 2021 ons!

Personeel

Het is al jaren lastig om goed personeel te vinden ook dit jaar weer. We hebben veel nieuwe mensen binnen gehaald, mensen die ons zelf wisten te vinden of via een uitzendbureau. Helaas is het nog steeds moeilijk gemotiveerde mensen binnen te halen. Ken jij of ben jij iemand die een mooie baan bij een leuk bedrijf zoekt, sollicitanten zijn altijd welkom.

Dit jaar ook afscheid moeten nemen van 2 mannen die al lang bij ons in dienst waren, nog jonge mannen die vanuit school bij ons binnen zijn gekomen en waarvoor het nu tijd was om hun horizon te verbreden. Beide mannen zijn vervangen door andere toppers in het vak, op de afdeling lassen en kanten. Op de valreep van het nieuwe jaar hebben we ook iemand binnen gehaald via een BBL opleiding, een jonge vent die vanuit de horeca komt en een uitdaging zag in de metaal. Hij is een aanvulling voor onze vlakbewerking & bankwerkafdeling. We hebben dus een mooi bestaand team uitgebreid met nieuwe mensen voor de toekomst.

Nieuwe machines

Vorig jaar hebben we een nieuwe CoastOne C9 kantbank gekocht als aanvulling op onze kantafdeling. Deze bevalt zo goed dat we van de zelfde leverancier een PressOne P1S-5 inpersmachine hebben aangeschaft. Onze klanten vragen steeds meer complete producten te leveren waardoor er te veel druk kwam te staan op onze bankwerk afdeling en hier hebben we zeker geen spijt van. Een machine met veel vermogen, snelheid en nauwkeurigheid. Volledig programmeerbaar, terugkerende producten kunnen worden opgeslagen en een stuk teller, waardoor het foutpercentage nihil wordt.

In november 2021 hebben wij onze laser vervangen voor een fiber laser, de Amada EN3015. Na een korte plaatsingen en cursus periode van 2 weken draait hij nu op volle sterkte. Met de aanschaf van deze machine is onze capaciteit met 1/3 vergroot. Samen met de Amada stans/laser combi machine LC2012C1NT menen wij een heel sterk machinepark te hebben voor al uw grote en kleine producten in grote of kleine aantallen. Geef uw product bij ons in order en we zullen u niet teleurstellen en snelheid, prijs en kwaliteit.

Allemaal mooie ontwikkelingen in 2021 die ons in 2022 en de jaren daarna nog veel gaan brengen.

Belangrijkere dingen dan werk

Werk is maar werk en zeker niet het belangrijkste. Besteed de kerstdagen samen met je gezin en familieleden, blijf gezond en geniet van alle kleine dingen. We zien onze bestaande relaties weer in 2022 en hopelijk hebben we u met deze korte terugblik op 2021 nieuwsgierig gemaakt en vinden ook de nieuwe relaties de weg naar RPP.

Fijne feestdagen
Aad, Nancy en Danny Reurings namens het voltallige personeel.

Deel dit bericht op social media

DE 7 USP’S VAN REURINGS PRECISIE PLAATWERK

Ons digitaal proces

Offerte snelheid

Productie vanaf 1 stuks

Kwaliteits maatwerk

LEAN, ISO- processen en meer

Lever betrouwbaarheid

Altijd voor innovatie

Ons digitaal proces

RPP is een Smart Factory. Digitale processen zijn zeer ver doorgevoerd maar het oog en de handen van de vakman spelen een belangrijke rol in het met succes uitleveren van uw opdracht.

Offerte snelheid

Op verzoek kunnen wij doorgaans binnen enkele minuten uw aanvraag beantwoorden met een passende offerte. Complexe aanvragen binnen enkele dagen.

Productie vanaf 1 stuks

RPP verwerkt uw opdracht vanaf 1 stuks tot zeer grote series. Met een kleine behuizing is de drang om zeer snel te leveren erg groot. Producten die enkel gesneden en gekant worden kunnen met enkele dagen bij u binnen zijn. Producten met meer bewerkingen zijn vaak binnen 7 werkdagen bij u binnen. Bij producten waar een oppervlakte behandeling aan zit en montage is enkele weken ons streven.

Kwaliteits maatwerk

RPP heeft geen buitendienst medewerker. Prijsstelling en een goed product zorgen jaarlijks voor een goed gevulde orderportefeuille. Met een leverbetrouwbaarheid van boven de 99% en een afkeurpercentage van zo’n 0,3%. Dit is zeer goed te noemen maar RPP meent dat goed beter kan.

LEAN, ISO- processen en meer

Het begon allemaal met het behalen van het ISO 9001 certificaat, dit al binnen een jaar na de oprichting van RPP. 3 nominaties voor beste onderneming, beste leverancier van het jaar en sociaal ondernemer van het jaar. Maar ook het Ministerie van Onderwijs en Wetenschap bracht samen met het bestuur van de Metaal Unie een bezoek aan RPP. Haar zeer vooruitstrevende digitalisering en het zelfstandig werk klimaat bij RPP is zo vernieuwend dat er regelmatig overleg is tal van kennis instellingen. Daarnaast geeft RPP lezingen om ondernemers te stimuleren.

Lever betrouwbaarheid

Met een leverbetrouwbaarheid van boven de 99% scoort RPP hoog. Neem daarbij de zeer korte levertijden en de vaak complexe producten en we kunnen stellen dat hier een goede structuur achter moet zitten. Productie die optimaal digitaal ondersteund word en waar de mens continu grip houd op deze ondersteuning is het toverwoord. Al vanaf uw offerte aanvraag begint dit proces, goed onderbouwde productie informatie. Bij binnenkomst van uw opdracht begint binnen enkele uren dit digitale proces verder zijn werk te doen. U ontvangt een leverdatum via onze orderbevestiging en in de productie is direct uw order zichtbaar. Strak maar toch zeer flexibel loopt uw order door de fabriek. Met eigen transport zorgen wij dat uw opdracht op de afgesproken tijd en plaats voor u beschikbaar is.

Altijd voor innovatie

Dat RPP sterk innoveert bewijst de aandacht die RPP telkens weer trekt. Verschillende erkenningen als Sociaal ondernemer van het jaar, Beste ondernemer van het jaar, Innovatie ambassadeur en Het bezoek van het Ministerie van Onderwijs en Wetenschap. Maar ook de lezingen die RPP met regelmaat geeft over haar vooruitstrevende ondernemerschap.